Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bu Altcoin İçin Yeni Yılda Yüzde 200’lük Büyük Bir Yükseliş Bekliyor

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michel Van Poppe, önümüzdeki yıl için Chainlink (LINK) hakkında fiyat tahminlerinde bulundu.

Michel Van Poppe Youtube hesabı üzerinden yayınladığı videoda, Chainlink’in destek ve direnç seviyelerinden bahsederek fiyat üzerinde öngörülerde bulundu. Özellikle LINK’in direnci olan 7,78 dolar seviyesinden bahseden Poppe, bu seviyenin aşılmasıyla birlikte 2x’ten fazla yükseliş yaşanarak 16,8 dolar seviyelerine ulaşılacağını tahmin ediyor.

7,78 dolar direncinin kırılması durumunda yükseliş hız kazanacak ve bir sonraki önemli direnç seviyesi 16,8 dolar olacaktır.

Eğer Poppe’un bu tahmini gerçekleşirse LINK, mevcut fiyatı 5,95’ten yaklaşık %200’lük bir yükseliş yaşamış olacak.

LINK için 5 dolar seviyesinin çok önemli bir destek olduğunu dile getiren Poppe, bu seviyenin kaybedilmesi durumunda çok daha kötü senaryolar yaşanabileceğini söyledi. Ayrıca Poppe, LINK’in 6 doların altında kalmaya devam etmesi durumunda 5 dolara düşmesini beklediğini bildirdi.

Videonun geri kalan kısmında Bitcoin (BTC) hakkında da yorumlarda bulunan Poppe, Bitcoin’in 16.750 dolar seviyesinin üstünde kalması durumunda ise 17.400 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamasını muhtemel görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!