Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Dogecoin 10 Cent Yolcusu, Dipleri Satın Alın!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, Dogecoin’in (DOGE) yükselişinin devam edeceğine dair bir tahminde bulundu.

Michael van de Poppe 27 Temmuz tarihli gönderisinde, Dogecoin için yaptığı fiyat tahminiyle dikkat çekti. DOGE’nin halen daha dipte olduğunu ve alım için uygun bir bölgede seyrettiğini belirten analist, yükselişin 0,10 dolar bandına kadar devam edeceğini ileri sürdü.

DOGE muhtemelen 0,10 dolara doğru yükselişini devam ettirecek. Halen daha dibi satın alma bölgesindeyiz.

Poppe paylaştığı grafikte, ilk hedef ve aynı zamanda direnç bölgesi olarak 0,093-0,095 dolar seviyesini işaret ederken yükselişin devam etmesi durumunda fiyatın 0,10 dolar bandına ulaşabileceğini açık şekilde belirtti.

DOGE geçtiğimiz günlerde, ünlü milyarder Elon Musk‘ın Twitter konumuna kendi şirketi “X”‘i ve DOGE sembolü “D”yi eklemesiyle birlikte tekrardan hareketlenmişti. Elon Musk’ın Twitter ismini değiştirdiği ve öne çıkardığı çıkardığı X projesine DOGE’yi entegre edebileceğine dair söylentiler yapılan bu hamleyle birlikte topluluk arasında tekrardan gündeme gelmişti.

Buna paralel olarak benzer bir açıklamada bulunan Türk girişimci Bora Özkent, Musk’ın büyük planının Twitter’daki içerik üreticilerine ödemeleri DOGE aracılığıyla yapmak olduğunu öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %6,4 değer kazanan DOGE, yazım esnasında 0,0762 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!