Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Dogecoin’de 10 Cent Yükselişi İçin Giriş Bölgesi Verdi: Buradan Alın!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, ünlü meme coin Dogecoin (DOGE) için %40’ın üzerinde kazanç vadeden alım noktasına dikkat çekti.

Michael van de Poppe 7 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Dogecoin için bir alım noktasına işaret etti. Fiyatın önümüzdeki dönemde 0,1 dolar seviyesine yeniden erişeceğini iddia eden analistin %40’ın üzerinde kazanç beklediği görüldü.

Resim

Poppe’un kullanıcılar için Dogecoin için önerdiği alım fiyatı yaklaşık 0,0698 dolar seviyesi oldu. Analist Dogecoin’in 0,1 dolar seviyesi üstünde bir direnç bölgesi ile karşılaşacağını ve söz konusu seviyeden alım yapılabileceğini ima etti.

Analistin ayrıca Dogecoin için fiyat hedefini yükselttiği görüldü. Poppe, temmuz ayının sonunda Dogecoin’in 0,1 dolara yakın seviyelerde bir direnç bölgesi ile karşılaşacağını öne sürmüştü. Ancak Poppe, bu analize rağmen Dogecoin’in 0,1 dolara ulaşabileceğini de söylemişti.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %12 değer kazanan DOGE, son 24 saat içerisinde %1,3 değer kaybederek yazım itibariyle 0,073 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!