Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal’ın Stablecoin Projesini Listeleyecek İlk Kripto Para Borsası Belli Oldu!

Son günlerin tartışmalı kripto para borsası Huobi, ödeme devi PayPal tarafından piyasaya sürülen stablecoin PYUSD’yi listeleyen ilk borsa olacağını açıkladı.

PayPal’ın 7 Ağustos günü PYUSD isimli stablecoin’i piyasaya sürmesi Huobi’yi harekete geçirdi. Son günlerde FUD haberleriyle boğuşan borsa 8 Ağustos günü resmi blog sayfasında paylaştığı bir bildiride, kısa süre sonra PYUSD’nin listeleneceğini duyurdu. Borsa, PYUSD/USDT işlem çifti için kalıcı olarak sıfır işlem ücreti imkanı sağlanacağını vurguladı.

Huobi, PYUSD stablecoin’in piyasaya sürülmesini destekleyen ilk borsa olacak ve PYUSD/USDT işlem çiftlerini kalıcı olarak 0 işlem ücreti ile sağlayacaktır. Piyasa sirkülasyonu ve likidite koşulları olgunlaştığında, Huobi ilk kez ticareti açacaktır.

Huobi’nin açıklamasından kısa süre önce sosyal medya üzerinde bu iş birliğinin sinyalini veren TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, dijital ödeme camiasındaki karşılıklı yardımlaşmanın önemini dile getirdi.

Sun ayrıca şimdilik sadece Ethereum ağında faaliyet gösteren PayPal’a TRON ağına katılması için çağrıda bulundu:

PayPal’ı yeni çıkardıkları stablecoin olan PYUSD’yi hızlı, güvenli ve günlük 12 milyar USD işlemle uygun maliyet imkanı sunan TRON ağına içtenlikle davet ediyorum. Dijital ödeme ortamında karşılıklı faydalar sizi bekliyor. Gelişen bir ekosistem için işbirliği yapalım!

Huobi son dönemde ortaya çıkan iflas söylentileri ve Çin’de yaşanan tutuklama iddialarıyla boğuşurken Justin Sun’a ait olduğu düşünülen bir hesap kısa süre önce borsaya 200 milyon dolar civarında likidite aktarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!