Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Krüger, Bitcoin’e İlişkin Konuştu

Bu haftanın ortasından itibaren ciddi bir düşüş yaşayan kripto para piyasasında, şu an için yeşil renkli bir koin bulmak pek kolay değil. Bu yaşanan düşüşün boyutu her ne kadar diğerlerine kıyasla çok ciddi olmasa da, bu trendin sürüp sürmeyeceğini anlamak pek de kolay bir şey değil.

Konu ile ilgili, çeşitli analistlerden yorumlar gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de, ünlü Bitcoin analisti Alex Krüger. Yaşanan düşüşün ardından konuşan Krüger, şu anda panik yapılacak bir şey olmadığını ifade etti ve şunları söyledi:

”Sert bir düşüş olduğu aşikar. Bitcoin, benim alım seviyem olan 3500-3600 dolar arasına tekrardan indi. 3300’ün altına inerse, stoplayıp çıkış yapmayı düşünüyorum. Umarım, kapanış ise 3700 üstü olur. Eğer bu noktada kalmayı başarırsa, bunun adına kısa süreli bir düzeltme demek, pek de yanlış olmaz.”

4 bin dolar direncini birkaç kez denemesine rağmen kırmayı başaramayan BTC, şu sıralarda ise 3670 dolardan işlem görüyor. Haftanın başında yaşadığı yükseliş ile yeniden 4 bin doların kapılarını açan lider kripto parada yaşanan bu düşüşü açıklayacak net bir olay bulunmazken, yapılan yorumlarda düşüşün grafikte görülebileceğini ifade eden şeyler de mevcut.

Bitcoin’de yaşanan düşüş ile birlikte ETH, XRP, Bitcoin Cash ve EOS gibi lider kripto paraların fiyatı da düştü. Özellikle yüzde 7’ye yakın değer kaybeden Ethereum, kısa bir süre önce aldığı 2.lik tahtını yeniden Ripple’a devretti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment