Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Murad Mahmudov: BTC, 1800 Dolara İnebilir

Kripto para piyasasının en ünlü analistlerinden birisi olan ve geçmiş dönemde yaptığı analizlerin doğruluğu ile Twitter’da ciddi bir takipçi kitlesi edinen Murad Mahmudov, Bitcoin fiyatına ilişkin son ön görüsünü paylaştı.

Mahmudov, bu yıl özelinde pek de olumlu bir tablo çizmezken, yaşanacak bir olası düşüş sürecinin daha bizleri bekliyor olabileceğini belirtti. Başarılı analiste göre, grafikteki veriler bu yılın ikinci çeyreğinin ortalarında Bitcoin fiyatının 1800 dolar seviyelerine inebileceğini gösteriyor ancak bu; Bitcoin için kara bir senaryo anlamını taşımıyor çünkü gelecekte, fiyat artışı yaşanabilir.

Daha önce Kasım ayında yaptığı analizde 3 bin dolar seviyelerini ön gören ve haklı çıkan Mahmudov, şimdi ise 3 binin de altına inme şansımızın olduğunu ve fiyatın 1800 dolar olabileceğini belirtiyor.

Buna karşın, Bitcoin’in düşüş yaşadıktan sonra trendde bir dönüş olabileceğini ön gören başarılı analist, ”Bitcoin 2. çeyrek ve 3. çeyrek boyunca üç aşağı beş yukarı bu fiyatlarda işlem görebilir ancak yılın sonuna doğru yavaş yavaş toparlanma emareleri göstermesi, benim için sürpriz olmaz.” ifadelerini de kullandı.

Mahmudov’un fiyatta beklediği bu son düşüş serisinin ise hızlı olacağını tahmin etmesi, bir başka detay olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı analiste göre, 3 bin doların altına inilirse, 1800 dolarlık dip seviyesi kısa bir süre içinde görülecek.

Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda ise Bitcoin, yaklaşık yüzde 2’lik bir düşüşle 3596 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment