Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist XRP Yatırımcılarını Uyardı: SEC Sizin Peşinizde!

Ünlü kripto para analistlerinden ve Bitcoin savunucularından birisi olan Tone Vays, yeni yayınladığı bir gönderisinde hem XRP yatırımcılarını uyardı hem de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yeni hedefini açıkladı.

XRP’nin arkasındaki firma olan Ripple aslında yatırımcı Bradley Sostack tarafından dava edildi ve davacı temel olarak şirketin yasa dışı menkul kıymet satışı yaptığını beyan etmekte. Yeni ortaya çıkan bir habere göre ise SEC’in geçtiğimiz günlerde yasa dışı menkul kıymet satışı nedeniyle dava ettiği ve ICO’dan elde ettiği paralarına harcama yasağı getirmeyi başardığı Veritaseum (VERI) ekibi, Ripple için emsal bir karar oluşturabilir.

İddiaya göre VERI ekibi için verilen karar ve SEC’in yayınladığı yeni düzenlemeler devam eden Ripple davasında davacı Sostack’ın elini güçlendirmekte ve Ripple’ın iddialara önümüzdeki ay cevap vermesi gerekiyor.

Olay hakkında yorum yapan ünlü analist Tone Vays da SEC’in ”Thor’un çekicini” indireceğini dile getirdi ve XRP’ye  oldukça sert yüklendi. Önümüzdeki ay mahkemeden çıkan olumsuz bir karar, XRP’nin toplam piyasa değerinde rekor bir düşüşü beraberinde getirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment