Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Bu Formasyon Bitcoin’i 6 Haneli Yeni Bir Rekor Fiyata Taşıyacak

Ünlü on-chain analisti Charles Edwards, Bitcoin’i (BTC) 100 bin doların üzerine taşıyacak formasyonun devreye girdiğini belirtti.

Charles Edwards yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Bitcoin’i yeni rekor seviyeye taşıyacak formasyonun detaylarını paylaştı. “Bump & Run Reversal” olarak adlandırılan teknik formasyonu işaret eden analist, bir teknik analiz kitabından aldığı görüntüyü Bitcoin’in güncel grafiğiyle karşılaştırdı ve ortaya dikkat çeken bir benzerlik çıktı.

Analiste göre eğer bu formasyon gerçekleşirse, Bitcoin 100.000 dolar seviyesine ulaşabilir ve hatta o noktayı da aşabilir.

Bump & Run Reversal formasyonu genellikle bir trendin sonunu ve yeni bir trendin başlangıcını tespit etmek için kullanılıyor. Analiste göre bu noktadaki karşılığı ise ayı trendinin bitişi ve boğa sezonunun başlangıcı niteliği taşıyor.

Öte yandan grafik modellerinin başarısız olabileceğini hatırlatan analist, yatırımcıları risklerini yönetmeleri konusunda uyardı:

Söylemeye gerek yok ancak grafik modelleri başarısız olabildiğini biliyorsunuz. Bunu bir ticaret / yatırım planı olarak kullanmayın. Risklerinizi yönetin!
CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %4,6 değer kaybeden BTC, yazım esnasında 24.828 dolardan işlem görüyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!