Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analistten Bitcoin Müjdesi: 30 Bin Dolar Yakın, 300 Bin Dolar İse Bu Tarihte!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michel Van Poppe, Bitcoin’in (BTC) 2023 yılında 30 bin dolar rallisi yaşayabileceğini öne sürdü ve 250-300 bin dolarlık devasa boğa döngüsünü işaret etti.

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Poppe, önümüzdeki yıllar için Bitcoin fiyatına dair hedeflerini paylaştı. 2023 yılının ilk çeyreğinde potansiyel geçici bir dip fiyatın yaşanabileceğini belirten analist, Bitcoin’in 2023’ün ikinci çeyreğinde toparlanmaya başlayacağının altını çizdi. İkinci çeyrekte 30-35 bin dolar bandına doğru bir rahatlama rallisi bekleyen Poppe, üçüncü ve dördüncü çeyreğe yaklaştıkça tekrardan olası bir düşüş ihtimalini de es geçmedi.

Poppe, 2024-2025 yılında Bitcoin’in devasa bir boğa döngüsüne gireceğini belirtti. Bununla birlikte 2024 yılında gerçekleşecek Bitcoin halving’i (yarılanma) birçok yatırımcıyı o tarihlerde olası bir boğa koşusunun başlayabileceği düşüncesine iterken analiste göre bu boğa döngüsü Bitcoin’i 250-300 bin dolar bandına taşıyabilecek güçte olacak.

Altcoinler için de durum pozitif

Altcoin piyasaları içinde olumlu bir tutum sergileyen Poppe açıklamasında, “buradan satmaya başlamanızı tavsiye etmem” ifadelerine yer verdi ve özellikle Fantom’un (FTM) harika göründüğüne dikkat çekti.

Analist piyasaya bakıldığında uzun süreli bir ayı piyasasının etkilerinin görüldüğünü ve altcoinlerin çürümekte olduğunu söyleyerek Bitcoin dışındaki kripto paralara yatırım yapma zamanının gelmiş olabileceğine değindi.

Tek duyduğum, insanların altcoinlerin buradan %50-90 daha düşeceğini söylediği gerçeği. Düşebilirler. Kesinlikle. Bu bir ayı piyasası, ancak altcoinlerin çoğu için bugüne kadarki en süre olan 19 aylık bir zaman aralığına denk geliyor. Burada satış yapmaya başlamanızı tavsiye etmem. Biriktirin. Özellikle FTM harika görünüyor.

FTM’nin 0,216 dolar seviyesindeki likiditesinin temizlendiğini vurgulayan Poppe, 0,25 dolara doğru kısa vadeli bir yükseliş öngördü. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,3 yükselen FTM, haberin kaleme alındığı 0,215 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!