Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Sunucu Yine Mi Başarısız Olacak? İşte Kripto Paralar İçin 2023 Tahmini

Reyting rekorları kıran ABD’li popüler sunucu Jim Cramer, kripto para piyasasının 2023 yılında da zayıf görünümüne devam edeceğini öne sürdü ve kripto yatırımcılarına acıdığını ima etti.

Cramer 3 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 2023’ün kripto para piyasası için zayıf bir yıl olacağını öne sürdü. Ünlü sunucu, kripto para piyasalarında hala muhtemelen milyonlarca insanın yatırımı bulunduğunu ifade etti. Cramer’ın kripto para karşıtı görüşlerine aşina olmayan kullanıcılar, sunucunun bu durumdan oldukça üzgün olduğunu düşünürken kripto para yatırımcıları ise Cramer’ın “geri kafalılık” yaptığını öne sürdü.

Ünlü sunucu geçmişte de birçok sefer Bitcoin ve kripto para karşıtı açıklamalarda bulundu. Kripto paraların bir değer yaratmaktan uzak olduğunu savunan Cramer, daha önce Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) gibi birçok kripto para birimini hedef göstererek sıfırlanacağını iddia etmişti.

Geçmişte fon yöneticiliği de yapmış olan Cramer’ın görüşleri, geleneksel finans piyasası çevresinde itibar görse de kripto para ekosistemi sakinleri tarafından pek hoş karşılanmıyor. Kripto para yatırımcıları Cramer’ın iddialarına, kendisinin bir kripto para karşıtı olduğunu ve tahminlerinin genellikle başarısız olduğunu söyleyerek cevap verdi.

Öte yandan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) yakın geçmişte Cramer’ın Binance’ten daha güvenli olduğunu iddia ettiği bir bahis sitesinin siber saldırıya uğraması üzerine kendisini tiye almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!