Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Bitcoin Destekçisi Solana Rallisinin Sonuna İşaret Ederek Uyardı!

Bitcoin destekçisi Max Keiser, Solana (SOL) yatırımcılarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz dönemde birçok altcoin için “yok olup gidecek” açıklamasında bulunan Bitcoin destekçisi Max Keiser, bu sefer de Solana’yı hedef aldı. Keiser 26 Aralık tarihinde, “Solana’da rug-pull başladı” ifadelerini içeren bir gönderi paylaştı.

Max Keiser birkaç gün önce benzer bir öngörüde bulunarak Solana’nın 2024 yılında nasıl düşeceğine dair şaka amaçlı bir video paylaşmıştı. Özellikle ekim ayından itibaren durdurulamaz şekilde yükselen SOL, yaklaşık 2 aylık süreçte %325 civarında yükselerek 28 dolar bandından 123 dolara ulaştı.

Kripto para piyasasında Solana’nın FTX’in iflas sürecinin çözüme kavuşmasıyla bağlantılı olarak yükseldiğini ve 2024 yılında bir “haberi sat” durumu yaşanarak büyük bir düşüşe ev sahipliği yapacağını düşünenler yer alıyor.

Bunlar bağımsız olarak Keiser, Bitcoin dışındaki Ethereum (ETH) dahil tüm kripto para birimlerine sık sık sözlü saldırıda bulunarak eleştirilerin merkezinde yer almayı başarmıştı. Keiser, Bitcoin’in yasal para birimi olarak kabul edildiği El Salvador’da yaşıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,8 değer kaybeden SOL, yazım esnasında 113 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!