Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO Bitcoin İçin Beklenen Gelişmeyi Yorumladı: “An Meselesi”

Bitcoin yatırım uygulaması Amber‘in CEO‘su ve kurucu ortağı Aleks Svetksi, yakın zamanda yaptığı açıklamasında lider kripto para birimi Bitcoin’in beklenenden çok daha erken bir tarihte rekor kırabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Svetski konu hakkında yaptığı açıklamada arzın sınırlı olduğunu, Bitcoin kullanımının arttığını ve bunun sınırsız para basılmasına karşı etkili bir çözüm olduğunun fark edilmeye başlandığını ima ettikten sonra geriye kalan tek şeyin fiyatın yükselmesi olduğunu vurguladı.

Buna rağmen birçok uzmanın beklediği rekor, 2020 yılının sonuna yaklaşmamıza rağmen hala gelmedi ve 2019 yılının zirve seviyelerinden bile uzaktayız. Bitcoin 3.800 dolardan 10.000 dolara kadar çıksa da bir türlü kritik direnç olan 10.500 doların üstüne çıkmayı başaramadı. CEO ise 20.000 dolarlık rekorun üstüne çıkma vaktinin geldiğini ve ivmenin yakında kendisini belli edeceğini ifade etti.

Bitcoin’de Rekoru FOMO Getirecek

BTC fiyatının uzun bir süredir düşük seviyede yer aldığını belirten başarılı isim, insanlara düşük fiyattan daha fazla BTC alma fırsatı verildiğini belirtti. Bitcoin’in 20.000 doları aşmasının FOMO ile gerçekleşeceğini belirten Amber CEO’su, bu seviye kırıldıktan sonra lider kripto paranın yeniden bütün medyanın gündemine oturacağını düşünüyor.

Bireysel yatırımcıların ilk başta çekimser olacağını ancak fiyatın 25.000 dolar, 30.000 dolar ve 40.000 doları kırdıkça onların da trene atlayacağını belirten CEO, haklılık payına sahip olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment