Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Bitcoin Yakında 50.000 Doları Bulabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir ivme yakalayarak 4.200 dolar direncini aştı ve önce 4.500 dolara, daha sonra ise 4.900 ve en son da 5.000 dolara kadar tırmanmayı başardı. Birçok kişi 4.200 doları test edip başarısız olan Bitcoin’in 1.500 dolara kadar gerileyeceğini düşünmekteyken yapılan bu ani ivme piyasayı adeta bahar havasına soktu.

Ünlü araştırma firması Messari Crypto’nun CEO’su Ryan Selkis de bahar havasına girenlerden birisi oldu ve Twitter üzerinden yayınladığı gönderisinde Bitcoin’in yakın zamanda 50.000 dolara kadar ulaşabileceğini vurguladı. Ancak Selkis birçok uzmanın teorisinin aksine, BTC’nin halk tarafından alınıp satılarak yükselmeyeceğini, bunun yerine yeni nesillerin büyümeyi tetikleyeceğini vurguladı.

Selkis konu hakkında yaptığı açıklamada önümüzdeki yirmi yıl içerisinde anne babalarından kalacak mirasları alan yeni neslin 30 trilyon dolarlık bir ”büyük varlık transferi” yaratacağını ifade etti ve bu varlığın %1’inin bile kripto para birimlerine aktarılması durumunda kripto sektörünün trilyonlarca dolarlık bir varlık sınıfı olabileceğinin altını çizdi.

Selkis’e göre bu senaryo 50.000 üzeri Bitcoin için oldukça ”tutucu” ve ılıman bir senaryo. Bitcoin için daha önce 250.000 dolarlık fiyat tahminleri verilmiş olsa da, şuan için birçok kripto para yatırımcısının aklında olan şey en azından 6.000 dolar üzerine çıkmak olarak biliniyor ve 50.000 dolar hedefi en azından şimdilik nispeten ”uzak” bir hedef gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Antikripto
    Posted 06 Nisan 2019 - 05:04 05:04

    Hahah, bunı yazan editörün bitcoinleri battı herhalde. 50bin dolarmışmışmış. Arkadaş uyanın artık şu rüyadan yaa. Milleti de gaza getirmeye çalışmaktan vazgeçin.

Leave a comment