Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO Cevapladı: Elindeki Bitcoin’leri Satıyor Mu?

Bitcoin madencilerinin özellikle yakın zamanda yaşanan fiyat düşüşü ve Bitcoin blok ödülü yarılanması nedeniyle zor günler yaşadığı bilinen bir gerçek. Bitcoin‘in küçük çaplı madenciler için kazanç elde edilebilecek seviyeye yükselmesi yani 12.000 dolara çıkması şu an için pek mümkün gözükmese de lider kripto para biriminin yükseliş yaşayacağı beklentisi ile elindekileri satmayanların sayısı bir hayli fazla.

Bunlardan birisi de Satoshi Nakamoto olduğu iddia edilen Blockstream CEO’su Adam Back gibi gözüküyor. Adam Back yeni yayınlanan bir röportajında sahip olduğu veya şirketinin kazdığı Bitcoin’lerin hiçbirini satmadıklarını vurguladı.

Bitcoin Fiyatı Bu Yıl 100.000 Doları Görebilir

Blockstream, Bitcoin ekosisteminin en büyük şirketlerinden birisi ve bunun Fidelity Investments veya Reid Hoffman gibi dev geleneksel isimlere Bitcoin madenciliği konusunda ekipman desteği sağladığı biliniyor. Blockstream şimdiye kadar yatırımcılardan bu anlamda 90 milyon dolardan fazla para topladı ve önümüzdeki günlerde madencilik kapasitesini arttırarak bunu daha da fazla büyütmeyi planlıyor.

Peki Adam Back’in elindeki BTC’leri satmama sebebi ne? Back konu hakkında yaptığı açıklamada lider kripto para biriminin 5 yıl gibi bir sürede 300.000 dolarlık birim fiyata kadar ulaşacağını düşündüğünü ifade etti. 100.000 dolarlık fiyatın bile bu yıl için hayal olmayabileceğini ifade eden Back, gerçek anlamda Bitcoin’e inananlardan birisi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment