Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO’dan Ethereum (ETH) Rakibi Altcoin’e Noel Baba Benzetmesi: Hala İnanıyorlar!

Bitcoin (BTC) şirketi NYDIG’e ait Digital Assets Data’nın CEO’su Mike Alfred, Solana’ya (SOL) inanmanın Noel Baba’ya inanmakla benzer olduğunu öne sürdü.

Mike Alfred 26 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Ethereum’un (ETH) en büyük rakibi olarak görülen Solana’nın bir geleceği olmadığını iddia etti. Solana’ya inanan yatırımcıları, Noel Baba’ya inanan çocuklara benzeten ünlü CEO’nun yorumları yatırımcıları ikiye böldü.

Alfred Noel’den bir gün sonra yaptığı paylaşımda, Solana yatırımcıları hakkında şu ifadelerde bulundu:

Noel Baba’ya inanan çocuklara kızmadan önce Solana’ya inanan yetişkinler olduğunu hatırlayın.

Sosyal medyada birçok kullanıcı CEO’ya destek verirken bazı analistler Solana’nın da her varlık gibi bir içsel değere sahip olduğunu ve birileri ona inansa da inanmasa da bir gün içsel değerine ulaşacağını öne sürdü. Bir başka kullanıcı ise Solana’nın mevcut bozuk teknolojisi ve FTX ile birlikte kirlenen itibarı nedeniyle artık içsel değerinin “0” olduğunu ve bir gün bu değere ulaşacağını öne sürdü.

Öte yandan Alfred, içsel değer tezini ortaya atan analiste cevaben ifadelerinin doğru olabileceğini ancak kendisinin sadece Bitcoin (BTC) ve hisse senetleriyle ilgilendiğini söyledi.

Coingecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %0,9 değer kaybeden SOL, yazım esnasında 11,18 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!