Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Destekçi: Bitcoin Bir Anda 220 Bin Dolara Yükselecek, Gerçek Boğa Başlayacak!

Ünlü Bitcoin savunucusu Max Keiser, Bitcoin fiyatının aniden 220 bin dolara yükseleceğini ve gerçek boğa piyasasının bunun ardından başlayacağını öne sürdü.

El Salvador Başbakanı Nayib Bukele ile olan yakın ilişkileriyle tanınan Max Keiser tarafından 21 Mart tarihinde paylaşılan sosyal medya gönderisi, kripto para camiasının gündemine oturdu. Keiser, Bitcoin fiyatının çok hızlı bir şekilde 220 bin dolar bandına yükseleceğini ve gerçek boğa piyasasının bundan sonra başlayacağını öne sürdü.

Keiser’in tahmini Bitcoin için mevcut 28 bin dolar seviyelerindeki fiyattan 220 bin dolara doğru yaklaşık %685‘lik ani bir  yükselişi işaret ediyor. Bitcoin’in 2020 yılındaki boğa koşusunda yaklaşık 4 bin dolarlık dip seviyeden 69 bin dolar bandına aylar içinde yaptığı 17x’lik yükseliş göz önünde bulundurulduğunda, Keiser’in gelecek öngörüsü gerçekleşme potansiyeli taşıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,6 yükseliş performansı sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 28.300 dolardan işlem görüyor.

Geçmiş dönemlerde benzer açıklamalarıyla gündeme gelen Keiser, birçok spekülatif söylemin de baş mimarı oldu. Daha önce Ethereum’u bir dolandırıcılık olarak nitelendiren Bitcoin savunucusu, yakın tarihli başka bir paylaşımında ise Bitcoin fiyatının 30 bin doları geçmesi halinde Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) short (kısa) pozisyonlarının patlayacağını öne sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!