Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Destekçi Ripple’dan Sonra Solana İçin de Bitcoin’e Karşı Sıfırlanacak Dedi!

Bitcoin (BTC) destekçisi Max Kesier, bir kez daha Solana (SOL) hakkındaki söylemleriyle gündeme geldi.

Max Kesier 23 Ocak tarihli “Solana’nın rug-pull güncellemesi” başlıklı sosyal medya gönderisinde, projeyi yerden yere vurdu. Aralık ayının sonunda yaptığı “Solana 2024 yılında çok fazla değer kaybedecek” temalı gönderisine güncelleme yapan Keiser, düşüşün devam edebileceğinin sinyalini verdi.

Solana’nın matematiksel olarak Bitcoin karşısında sıfıra gitmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade eden popüler isim, büyük kitlilere hitap eden bu projeyi “merkezi bir çöp” olarak nitelendirdi. Keiser, Solana’nın büyük düşüşler yaşayacağına dair ilk uyarısı yaptığı 26 Aralık tarihinde fiyat 110 dolardı. Son gönderisine eklediği erkan görüntüsünde ise fiyatın 79 dolar olması dikkat çekti:

SOL matematiksel olarak Bitcoin karşısında sıfıra gitmesi garanti olan merkezileştirilmiş bir çöpten ibarettir.

Açıklamasının devamında Bitcoin’i tanrının bir lütfu olarak nitelendiren Keiser, blokzincirinin merkeziyetsiz yapısının Bitcoin’i “mükemmel para” yaptığını savundu:

Buna karşılık Bitcoin, mükemmel bir şekilde merkeziyetsiz ve bizlere özgürlük sağlaması için tanrı tarafından gönderilen Mükemmel Paradır.

Keiser günün erken saatlerinde yaptığı benzer bir paylaşımda, Ripple’ın (XRP) da bir çöpten ibaret olduğunu ve Bitcoin karşısında sıfıra gideceğini dile getirmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %8,1 yükseliş sergileyen SOL, yazım esnasında 86 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!