Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Destekçiye Göre Bitcoin Yeni Zirve Yolculuğuna Başladı: İşte Fiyat Hedefi!

Kripto para piyasasının popüler ismi Max Keiser, Bitcoin’in (BTC) yeni zirve yolculuğunda olduğunu söyledi.

Bitcoin destekçisi Max Keiser yine Bitcoin hakkında yaptığı dikkat çeken bir açıklamayla gündeme geldi. Hiçbir zaman Bitcoin’den vazgeçmeyen Keiser, fiyatta tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) geleceğini söyledi.

Bitcoin’in mevcut durumda yeni zirve yolculuğunda olduğunu belirten ünlü destekçi, sık sık 220 bin dolar fiyat hedefi vermesiyle biliniyor. Keiser, bu hedefe gerekçe olarak ABD’nin önümüzdeki yıl 1,5 trilyon borç alacak olmasını işaret ediyordu.

Bitcoin geçtiğimiz birkaç aylık dönemde adeta bir ralli yaşayarak ATH seviyelerine yaklaştı. Ekim ayından bu yana %70’e yakın yükseliş performansı sergileyerek 44.500 dolara kadar ulaşan Bitcoin’de birçok ünlü isim ve analist en yüksek seviyelerin geleceğinden bahsetmeye başladı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından gelebilecek bir spot Bitcoin ETF ihtimalleri, yaklaşan halving ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) faizleri düşürecek olması Bitcoin’de yükselişi tetiklerken önümüzdeki yıl boğa sezonu yaşanacağına birçok analist neredeyse kesin gözüyle bakıyor. 

Ancak olası bir ETF reddi veya ABD tarafından gelebilecek sert bir yaptırımın hüsranla sonuçlanabilecek olması da yatırımcıları endişeye sürüklüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!