Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Ekonomistten Bitcoin İçin Sert Çöküş Uyarısı: Bu Gerçeğe Hazırlanın!

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, risk varlıklarının Bitcoin (BTC) önderliğinde yakın zamanda sert bir şekilde çökeceğini öne sürdü.

Schiff 4 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, risk varlıklarının yakın gelecekte Bitcoin önderliğinde sert şekilde çökeceğini ve enflasyon karşısında korunma aracı olarak yerlerini değerli metallere bırakacağını iddia etti.

Schiff ayrıca geçmişte Bitcoin için kullanılan “teknoloji hissesi” benzetmesinin çok yakında altın için kullanılacağını ve yatırımcıların bu gerçeğe hazırlanmadıkları takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalacağını ileri sürdü:

Risk varlıkları çok yakında Bitcoin önderliğinde sert bir şekilde çökecek. Son podcast yayınımın başlığında da olduğu gibi altın yeni teknoloji hissesidir. Bu gerçeğe hazırlanın ya da sonuçlarına katlanın.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %25,9 değer kazanan BTC, son 24 saat içerisinde %0,7 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 28.106 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!