Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Fenomenden Bitcoin ve Altcoin Kıyası: Riskli Ama Daha Fazla Kazandıracak!

Ünlü kripto para fenomeni ve yatırımcı Lark Davis, kripto para sektöründen büyük kazanç sağlamanın yolunun Bitcoin’den (BTC) değil altcoinlerden geçtiğini öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in ya sıfırlanacağını ya da 1 milyon dolara ulaşacağını belirten Lark Davis yeni bir sosyal medya gönderisinde, kripto para sektöründen nasıl büyük kazanç elde edileceğini açıkladı.

Davis, bu sektörde büyük kazanç getirecek olan yatırımın altcoinlerden geçtiğini belirtirken bu fiyattan Bitcoin alanların istedikleri ölçüde voleyi vuramayacağını öne sürdü.

2011 yılında 100 dolarlık Bitcoin yatırımı yapan birinin şu an milyoner seviyesine ulaşmış olduğunu belirten Davis, bu fiyattan yapılacak 100 dolarlık yatırımın Bitcoin 1 milyon dolar olsa dahi aynı getiriyi sağlayamayacağını iddia etti:

2011’de 100 dolarlık Bitcoin alsaydınız şu anda 1,5 milyon değerine ulaşmış olacaktı. Fakat şimdi 100 dolarlık Bitcoin yatırımı yapsanız, BTC 1 milyon dolara ulaşsa bile 34 kat kazanç sağlayacaksınız yani eskisi gibi olmayacak. Öte yandan altcoinler her ne kadar riskli olsa da büyük kazanç sağlama potansiyelleri hala bulunuyor.

Davis’in teorisine göre eğer Bitcoin 1 milyon dolara ulaşsa bile şu anki 31 bin dolarlık fiyattan dahil olan bir yatırımcının 34 kat gibi bir gelir elde edeceğini işaret ederek eğer büyük paralar yatırılmadıysa bu kazancın çokta bir şey ifade etmeyeceğini dile getirdi.

Bu noktada altcoinlerde 100 kat 200 kat gibi daha ciddi potansiyeller olduğunu öne çıkaran yatırımcı, yine de altcoin yatırımlarının ciddi riskler taşıdığını da hatırlatmaktan çekinmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!