Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan Binance ve Huobi’ye Milyonlarca Dolarlık Ether Transferi!

TRON kurucusu (TRX) Justin Sun’ın yaklaşık 4,65 milyon dolar değerindeki 2.200 Ethereum’unu (ETH) borsalara taşıması dikkat çekti.

Justin Sun kişisel cüzdanından yaklaşık 4 milyon 620 bin dolar değerindeki 2.200 Ether’i Binance ve Huobi‘ye gönderdi. Sun’ın bu transferi, hakkında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava açılmasından ve mahkeme celbi gönderilmesinden sonra gerçekleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

On-chain veri sağlayıcısı Lookonchain tarafından sunulan bilgilere göre Sun, Binance’e 2.000 ve Huobi’ye 200 Ether’i birkaç dakika arayla transfer etti. Sun’ın bu hamlesinin arkasındaki asıl neden bilinmese de son günlerde ciddi kriz durumlarıyla gündeme gelen Sun’ın attığı adımlar piyasa tarafından yakın takipte izleniyor.

Mart ayının sonunda kayıtsız menkul kıymet satışı, dolandırıcılık ve piyasa manipülasyonları dahil olmak üzere hem Justin Sun’a hem de Sun bağlantılı 3 farklı şirkete dava açılmıştı. Davadan birkaç hafta sonra Sun’ın Hong Kong‘a gitmesi dikkatlerden kaçmadı.

Eğer Sun 21 gün içerisinde ABD mahkemesine geri dönüş yapmazsa hakkında “temerrüt kararı” çıkarılacak ve bu da iddia edilen menkul kıymetler yasası ihlalleriyle ilgili cezaların uygulanmaya başlanması anlamına geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!