Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü İsim Ripple’ın SEC Karşısında Zafer Kazanacağını Düşünüyor: XRP Fiyatında Patlama Bekliyor

Sınır ötesi ödeme ağı oluşturabilmek amacıyla kurulan ve geçtiğimiz günlerde en iyi performans sergileyen kripto paralardan biri olan Ripple’ın (XRP), SEC ile arasında yaşanan davayı kazanacağını düşünen insan sayısı giderek artıyor.

Ünlü girişimci ve eski ABD Kongre Üyesi David Gokhstein 28 Eylül tarihinde yaptığı bir paylaşımda, Ripple’ı, satın almayı ve portföyüne eklemeyi çok istediğini söyledi.

Daha önceki paylaşımlarında Ripple’ın davayı kazanmasının bütün kripto para piyasası için olumlu olacağını belirten Gokhshtein, davayı Ripple’ın kazanması durumunda fiyatının çok yükseleceğini ifade eden yorumlarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde hem SEC hem de Ripple, iki yılın ardından davada artık bir karara varılması gerektiği yönünde çağrıda bulunmuştu. Bu çağrı ile birlikte davanın yakın zamanda sonuçlanacağı tahmin edilmeye başlanmıştı.

Sadece Gokhshtein değil birçok kripto para yatırımcısı davanın Ripple lehine olumlu sonuçlanması durumunda XRP’de bir ralli bekliyor.

Hong Kong merkezli ticaret firması TDX’in kurucusu ve CEO’su Dick Lo geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında, “ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaklaşık 2 yıldır devam eden davanın bir “sonuca bağlanması” ihtimaliyle yatırımcılar XRP için yukarı yönlü opsiyonlar satın almaya ilgi duyuyor.” demişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!