Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Para Borsası OKEx’ten Türkiye Lansmanı ve TL Desteği!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan OKEx, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir Customer to Customer (C2C- Müşteriden Müşteriye) etkinlik tarzı etkinlik düzenleyerek, hem kripto para yatırımcıları ile tanıştı, hem de Türk topluluğu konusunda yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekledi.

Malta merkezli olan dev kripto para borsası, yapılan lansman etkinliğinde platforma Türk Lirası desteğinin getirileceğini açıklarken, bu faaliyetin Nisan ayında aktif olacağına vurgu yapıldı. Bununla birlikte, OKEx borsasının, OKEx.com adlı kripto para borsası platformunda, Türkçe dil desteğinin de eklendiği de ifade edildi.

Kolektif House Maslak’ta düzenlenen etkinlikte, Türk kripto para sektörünün birçok başarılı ismi ve yatırımcısı hazır bulunurken, etkinlik son derece verimli ve keyifli geçti.

Türk Lirası desteğinin OKEx’in C2C platformuna gelemsi ilgili olarak paylaşılan basın bildirisinde görüşlerine yer verilen OKEX Global Operasyon Direktörü Andy Cheung, şunları şöyledi:

”Türkiye, Avrupa’ya baktığımızda kripto para konusunda en ileri ülkelerden birisi. Aynı zamanda dünyanın en hızlı büyüyen kripto para toplulukları da var. İnsanların, son dönemde yaşanan gelişmeler kapsamında yatırımlarını dijital paralara yönlendirdiği de aşikar. Biz de OKEx olarak bundan sonraki dönemde burada aktif olacağız ve platforma eklediğimiz Türk Lirası desteği ile ek bir alternatif olmayı umuyoruz.”

Etkinlikt ayrıca Mindxchange isimli bir oturum da düzenlendi. Bu oturumda, önde gelen bazı girişimciler ve sektör paydaşları; kripto paraların genel anlamda kullanılır hale gelme süreci ile ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment