Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyarder Bitcoin’in Daha da Düşmesini Bekliyor: Ama Farklı Bir Nedeni Var

Ünlü milyarder Mark Cuban, Bitcoin’in (BTC) geleceğine inandığını ancak fiyatların daha da düşmesini beklediğini belirtirken altın yatırımcılarına karşı da ağır ithamlarda bulundu.

Mark Cuban 25 Aralık tarihinde yayınlanan Bill Maher’in podcastinde, Bitcoin’in geleceğine inandığını ancak Bitcoin yatırımlarını artırmak için fiyatın daha fazla düşmesini beklediğini ifade etti. Ayrıca ünlü yatırımcı Bill Maher’in altının enflasyona karşı bir korunma aracı olduğu söylemine, “Altının varsa gerçek bir gerizekalısın” diyerek ilginç bir karşılık verdi.

Milyarder, geçmişte birçok kez Bitcoin’in de diğer varlık sınıfları gibi bir varlık sınıfı olduğunu ve altına alternatif olarak ele alınması gerektiğini dile getirmişti. Ancak Cuban, her ne kadar Bitcoin’in iyi bir yatırım olduğunu düşünse de insanların kripto para birimlerine yatırım yapmaya teşvik edilmemesini tavsiye etti.

Yakın geçmişte milyarder, iflas etmiş kripto para platformu Voyager Digital hakkındaki açıklamaları sebebiyle dava edilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!