Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Robert Kiyosaki’den Bitcoin Yorumu: Yarın Değil Şimdi!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin’in (BTC) yanında yer almak için doğru zamanın yarın değil şimdi olduğunu belirterek nedenini açıkladı.

Bitcoin yatırımı için yarının geç olabileceğini ima eden Robert Kiyosaki yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, dikkat çeken ifadelerde bulundu. Dünyanın ve ABD’nin en iyi teminatı olarak gösterilen 1 aylık Hazine Bonosu‘nun 100 baz puan yükseldiğini işaret eden Kiyosaki, bu durumu bankacılık sisteminin çöküşü olarak yorumladı.

Bitcoin, Altın ve Gümüş gibi güvenli limanları tercih etmek için doğru zamanın hemen şimdi olduğunu vurgulayan milyoner fikirlerini şu ifadelerle detaylandırdı:

Dünyanın “en iyi teminatı” olarak lanse edilen 1 aylık Hazine Bonosu 100 baz puan yükseldi. Bu, dünya bankacılık sisteminin çöktüğü anlamına mı geliyor? Aman Tanrım! 1 aylık Hazine Bonosu öneren tüm uzmanlar için bile bu fazla. Şimdi Altın, Gümüş ve Bitcoin’i savunma zamanı, yarın değil!

ABD’nin mevcut finansal krizle mücadele etmek adına trilyonlarca dolar dolar basmak zorunda kaldığını belirten milyoner, doların değer kaybı yaşayacağını ve Bitcoin’in 2025 yılına kadar 500.000 dolar seviyesine ulaşacağını öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!