Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Trader Bitcoin’de 16.000 Dolar İçin Tarih Verdi

Kripto para sektöründe yer edinen ünlü trader’lardan birisi olan AngeloBTC, zaman zaman BitMEX kripto para borsasının en çok kazananlar listesinde birincilik sırasına oturmayı da başarıyor. Bu da AngeloBTC’nin yaptığı Bitcoin fiyat tahminlerinin diğer analistlere göre çok daha önde olmasını sağlıyor.

Bitcoin Fiyatı Ekim Ayında 16.000 Dolar

Angelo, yayınladığı güncel bir tweet’inde “grafikler asla yalan söylemez” diyerek kendi analizine göre BTC’nin çıkacağı fiyat seviyesini açıkladı. Analistin tahminine göre Bitcoin fiyatı Ekim ayına kadar 16.000 dolar gibi rekor bir seviyeye ulaşacak.

Bu tahmin şu an için pek mümkün gözükmese de kripto para sektöründe mucizelere her zaman yer olduğu biliniyor. Bitcoin 12 Mart tarihinde 3.700 dolara kadar düşse de 2 ay gibi kısa bir sürede 10.000 dolara çıkmayı başarmıştı.

Buna rağmen 10.000 doları bir türlü tam anlamıyla kıramayan BTC, bu yazının kaleme alındığı an itibariyle de 9.000 doların diplerine kadar geriledi. Bitcoin’in 10.000 dolar ve devamında 10.400 dolar dirençlerini kırması ise uzun zamandır beklenen FOMO’yu tetikleyebilir ve gerçekten de 16.000 dolar seviyelerine çıkışı sağlayabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment