Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP, Yüzde 94’lük Düşüşe Rağmen Hala Dibe İlerliyor

Sektörün en popüler kripto para birimlerinden birisi olan XRP, 2018 yılındaki zirve fiyat seviyesinden yaklaşık %94 geriledi. XRP, 2018 yılındaki boğa piyasasında 3 doların üstüne kadar çıkmıştı ve 2 yıllık bir sürede 0,11 dolara kadar düşerek yatırımcılarını ciddi anlamda zarara soktu.

XRP Hala Düşmeye Devam Ediyor

Lider kripto para birimi Bitcoin de aynı tarihlerde 20.000 dolara kadar yükselse de 2 yıllık sürenin sonunda sadece %50’lik bir düşüş yaşadı ve 9.000 dolar – 10.000 dolar seviyelerinde gezinmeyi sürdürüyor. Bütün bu düşüşe rağmen analistler hala XRP için daha sert düşüşler gelebileceğini ifade ediyorlar.

Daha önce hem Bitcoin hem de XRP’deki düşüşleri tahmin eden tecrübeli kripto para analisti Crypto Capo, paylaştığı bir grafikte XRP Ordusunun korktuğu tabloyu ortaya koydu.

Analistin grafiğine ve ilgili tahminine göre XRP’nin birim fiyatı 0,10 doların altına kadar inebilir. XRP daha önce 12 Mart tarihindeki ünlü düşüşte 0,13 dolara kadar gerilese de 0,10 doların altına yıllardır inmedi. Eğer en büyük üçüncü kripto para birimi 0,10 doların altına inerse, gerçek anlamda XRP’nin sonu gelebilir ve birçok yatırımcı elindekini satmaya başlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment