Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Türk Firma Bitcoin İle Alışverişe Hazırlanıyor

Türkiye’de her geçen gün popülerliğini arttıran Bitcoin‘e, İpek ve kaşmir tekstilin Türkiye‘deki öncüsü Silk & Cashmere‘den talep geldi.

Son yıllarda popülerliğini arttıran, her geçen gün daha da değerlenen ve önemli bir yatırım aracı olarak görülen BitcoinTürkiye‘de de markalar tarafından ilgiyle karşılanmaya başladı. Ünlü Türk markası İpek ve kaşmir tekstilinin öncü isimlerinden Silk & Cashmere, satışlarını Bitcoin’le yapmak üzere çalışmalara başladı.

Şirketin CEO’su Ayşen Zamanpur, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarında Silk & Cashmere‘in websitesi ve mağazalarında Bitcoin‘in geçerli olması durumunda, bu kararın nasıl karşılanacağı ve riskin ne seviyede olacağı konularında takipçilerine danıştı.

BusinessHT‘ye de konuşan Zamanpur, kurum olarak yeniliklere açık olduğunu ve teknolojileri devamlı takip ettiklerini belirtti. Son zamanlarda değeri yükselen Bitcoin ile alışveriş yöntemi gerçekleştirebilmek için de araştırmalara başladıklarını duyurdu. Ünlü CEO Zamanpur, yakın gelecekte başlaması beklenen dijital parayla ödeme dönemine tamamen hazır girmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Dijital paralarla alışveriş yöntemlerinin risklerini araştıran ünlü marka yöneticisi, 

Bitcoin temkinli bir konu. Yasal olarak da araştırmalarımız sürüyor. Hesaplanabilir ise risk alan biriyim. Bu nedenle örneğin, ‘Ayda en fazla 10 Bitcoinlik alışveriş’ gibi sınırlamalarımız olabilir. Bu da zaten 60 bin doların üzerinde, azımsanmayacak bir meblağ. Kendi içimizde belli seviyeye geldikten sonra, bu işin uzmanlarıyla bir araya gelip, düzenlediğimiz workshoplarda bir beyin fırtınası yapabiliriz.

sözlerini dile getirdi.

Kaynak: BusinessHT

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment