Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı Açıkladı: Bu Yükseliş Habercisi! Bitcoin Rallisi Ne Zaman Başlayacak?

Ünlü yatırımcı ve trader Tone Vays, Bitcoin’in (BTC) yakın zamanda güçlü bir yükseliş sergileyeceğini açıklarken buna dayanak olarak önemli göstergeleri işaret etti.

Tone Vays yakın tarihli bir videosunda, Bitcoin’in iki hafta içinde konsolidasyondan çıkacağını ve güçlü bir yükseliş hareketi sergileyeceğini öne sürdü. Haftalık hareketli ortalamaların Bitcoin için şu an destek görevi üstlendiğini vurgulayan Vays, bu teknik göstergelerin yakın zamanda daha ciddi bir yükselişi ateşleyeceğini ifadelerine ekledi.

50 haftalık hareketli ortalamanın (MA50) düşmeye devam ederken 200 haftalık (MA 200) hareketli ortalamanın yavaş yavaş yükselmesine dikkat çeken analist, Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalama üstünde kaldığı sürece daha yükselmeye devam edeceğini söyledi.

Vays, 20 haftalık hareketli ortalamanın (MA 20), 50 haftalık hareketli ortalamanın üzerine çıkmaya hazır göründüğünü ve bu gerçekleşirse Bitcoin’in haftalık grafiğinde bir nevi golden cross yaşanacağını belirtti.

Bu konsolidasyon gerçekten sıkıcı ama yükseliş yönünde. Hareketli ortalamalar birbirinden ayrılmaya devam ediyor. 50 haftalık MA düşmeye devam ederken, 200 haftalık yavaşça yükseliyor ve yeni mumlar üzerinde olduğu için yükselmeye devam edecek.

Öte yandan Lucid SAR adı verilen ve genellikle trend tayini için kullanılan göstergeye odaklanan analist, bu verilerinde iyi göründüğünü ve yükseliş yönlü düşünmek için bir diğer sebep olduğunu hatırlattı.

Birkaç gün içinde, 20 haftalık ve 50 haftalık arasında bir geçiş daha yaşayacağız ve Lucid SAR’lar gerçekten güzel görünüyor. Yani hala boğa yönlüyüz.

Toplam 26 dakika uzunluğundaki videosunda birçok yatırım enstrümanına değinen analist, yükseliş yönlü düşünüldüğünde global piyasalardaki en mantıklı seçeneğin Bitcoin olduğunu belirtmekten çekinmedi. Analist, gümüş ve altın için short pozisyon açmanın karlı bir strateji olabileceğini ifade ederken gümüşü “shitcoin” olarak nitelendirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!