Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı: “Bitcoin Kendine Gelecek”

Blockchain yatırım şirketlerinden birinin ortağı olan Spencer Bogart, ünlü Amerikan ekonomi televizyonu CNBC’nin Fast Money programına konuk olurken, Bitconi ve kripto paralar ile ilgili enteresan açıklamalarda bulundu. Bitcoin’in kurumsal kullanımı konusunda bir şüphe duymadığını ve bunun birkaç hafta önce New York’ta düzenlenen Blockchain haftası’nda iyice ayyuka çıktığını belirten Bogart, Bitcoin’in üç haftadır yavaş yavaş kan kaybetiği bu dönemde, kripto paraların varlığını devam ettireceğini ifade etti.

Bogart, ICO bombalarının birbiri ardına patlamasının ardından; yeniden yatırımcıların yavaş yavaş sektöre geleceğini belirtirken; şu ifadeleri kullandı:

”Dikkatli bakın, her büyük banka bu sektörde bir şeyler yapabilmek için çalışma yapıyor. Ya müşterilerine Bitcoin satmayı deniyorlar, ya koruma ve saklama için çözüm üretmeye çalışıyorlar ya da bir kripto para masası açıyorlar.”

Küresel çapta bir ‘itibari para krizi’ beklediğini belirten Bogart, aynı zamanda Ethereum ve Ripple gibi kripto paraların da önemli yerlere geleceğini düşündüğünü belirtti. Bitcoin’in son dönemde sallantıya girdiği yönündeki yorumlarından geri adım atmayan başarılı yatırımcı, buna karşın, birkaç yıl içinde çıkacak krizin; Bitcoin’i olumlu etkileyeceğini belirti.

Ardından Ethereum ile ilgili konuşan Bogart, şunları söyledi:

”Ethereum üzerinde birçok ICO düzenleniyor ve işin doğrusu gerçekten de platformda uçuk değerli tokenler var. ETH tokeni ise daha fazla insanı ICO’ya çekebilmek için oluşturulmuş bir şey.”

ICO’ların ciddi risk taşıdığını ve sektör için tehlike yarattığını belirten Bogart; birçok ICO’nun fazla şey vaad ettiğini ancak sonunda bir şey yapamadığını da belirtti.

Bitcoin’in kurumsal anlamda daha fazla kullanılacağını belirten Bogart; en azından Bitcoin ile birlikte birkaç kripto paranın daha yaşamını sürdürebileceğine olan inancını yineledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment