Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı Spencer Bogart: Bitcoin Yeniden Çok Ciddi Yükseliş Yaşayabilir

Bitcoin fiyatı 8 bin doları geçmiş durumda ve sektörün uzmanları ve piyasa analistleri, yavaş yavaş Bitcoin konusunda orta vadeli fikirlerini olumluya çevirmeye başladı.

Spencer Bogart Fiyatlar Hakkında Konuştu

Mastercard’ın itibari para içeren banka hesapları ile kripto paraları ilişiklendirecek olan bir sistemin patentini aldığı günlerde, Bitcoin için ve kripto paraların geneli için işler iyi gidiyor. Konuyla ilgili CNBC’nin Fast Money programına katılan Blockchain Capital isimli yatırım firmasının kurucusu olan Bogart, yatırımcıların kripto paralar konusunda ciddi bir dikkate sahip olmaları gerektiğini belirtti.

Bogart daha sonra Bitcoin’in son dönemde yakaladığı ivme ile ilgili de konuştu. Bitcoin’in yakın gelecekte yeni yükselişler yaşamasını olası gördüğünü belirten Bogart, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

”Bitcoin şu anda gergin bir balon gibi. Yükselmek için birkaç iyi sebebe ihtiyacı var. Bu bir ETF onaylanması olabilir mi, gayet mantıklı duruyor. Bence bunun gibi diğer bazı sebepler de bu artışa yol açacaktır.”

Fast Money sunucusu ise, Bogart’ın bu cevabının ardından, ETF’ye gelene dek Bitcoin’in çözmesi gereken birçok sorun olduğunu söyledi ve muhtemelen haklı da. Bunların başında hiç şüphesiz, güvenlik ve depolama sorunları geliyor. ETF ile ilgili fikri sorulan Bogart ise, şunları söyledi:

”Yatırımcılar şu anda satır aralarını okumakla meşgul. Düzenleyici kurumların ne yapacağını kestirmeye çalışıyorlar.”

Kurumsal yatırımcıların özellikle Coinbase vasıtası ile sektöre girmeye başladıklarını belirten Bogart, Avrupa ülkelerinin de Bitcoin merkezli bir ETP geliştirme arayışında olduğunu ifade etti. Bogart, eğer SEC kararı almazsa, bu konuda Avrupa’nın önemli kararlar alabileceğini de ifade etti.

Fast Money sunucusu Bogart’a son olarak kendi kurduğu şirket olan Blockchain Capital’in durumunu sordu. Şirketin birçok alanda yatırımlarına devam ettiğini belirten Bogart, kendisine yöneltilen şu an kripto para ve Blockchain ekosisteminde neyin kendisini en çok heyecanlandırdığı yönündeki soruya ise şöyle cevap verdi:

”Benim için en heyecan verici gelişme şüphesiz bu sektör ile alakalı birçok girişimin hayatına başlaması. Şu anda kripto para sektörüne duyulan büyük bir heyecan var. Doğrusu bu beni çok heyecanlandırıyor ancak bir yandan da fiyatları gereksiz şişiriyor. O yüzden şirket olarak şu sıralar daha fazla geleneksel piyasalara odaklanmış durumdayız ve işlemlerimizi orada gerçekleştiriyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment