Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yönetici: Bitcoin, 10 Kat Artabilir

Xapo CEO’su Wences Casares, yaptığı açıklama ile BitMEX kurucusu Arthur Hayes’in söylediklerine katıldığını ve Bitcoin fiyatının 10 kata varan bir artış yaşamasının muhtemel olduğunu söyledi. Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan ve Bitcoin fiyatının rahatlıkla 50 bin doları görebileceğini ifade eden Hayes’in bu sözleri, kripto para sektöründe bir anda gündeme oturmuş ve herkes, bu sözleri konuşmuştu. Görünüşe göre, Xapo CEO’su da benzer bir fikre sahip.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Casares, şunları söyledi:

”10 milyon dolarlık bir yatırım bütçeniz var diyelim. Ben olsam bunun en az yüzde 1’i ile (ki yaklaşık 100 bin dolara tekabül ediyor) Bitcoin alırdım. Yüzde 1’le sınırladım çünkü bu yatırım aslında ciddi de bir risk içeriyor. Eğer Bitcoin başarısız olursa, o zaman bu yatırım portföyü 3 ila 5 yıl arasında sadece 100 bin dolar kaybeder. Ancak benim ön görüm gerçek olur da, Bitcoin 50 bin doları aşarsa, o zaman işler değişebilir ve büyük bir artış görebiliriz. O yüzden yatırım bütçelerinde Bitcoin’in yer alması gerektiğini düşünüyorum.”

Gerçekten de, lider kripto para birimi ay başında 5 bin doların üzerine çıkarak, yatırımcısını son derece mutlu etmişti. Yaşanan beklenen düzeltmeye rağmen BTC’nin 5 bin doların üstünde güçlü bir şekilde kalmaya devam etmesi de, acaba yeni bir boğa sezonu mu geliyor, sorularını akıllara getirmiş ve bu yönde yorumların yapılmasına sebep olmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment