Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Youtuber Bir Token Ekibine Katıldı, Ortalık Alev Aldı! Proje Rug-Pull Mu?

BitBoy olarak ünlenen Youtuber ve kripto para analisti Ben Armstrong’un Ethereum (ETH) tabanlı token olan Ben’in (BEN) proje ekibine katılması “rug-pull” ihtimalini gündeme getirdi. 

Yaklaşık 1 hafta önce piyasaya sürülen BEN’in proje ekibine tartışmalı isim Ben Armstrong katıldı. Yaşanan bu gelişmenin ardından sosyal medya kullanıcıları, projenin olası bir “rug-pull” senaryosuna doğru sürüklendiğini belirtirken Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz‘da iddialara dahil oldu.

BitBoy ekibe dahil olmasını adeta coşkuyla topluluğa duyururken yenilikçi gelişmelerin ilerleyen günlerde projeye dahil edileceğini vurguladı:

Resmi BEN duyurusunu bekliyordunuz ve işte karşınızda. Resmi olarak BEN kripto para ekibine katıldım. Size söyleyebileceğim ilk şey, bunun tek başına bir memecoinden daha büyük ve daha iyi bir şeye dönüştüğü.

Bir kullanıcının BitBoy’un ekibe dahil olmasını kastederek Twitter üzerinden yaptığı “Bu %100 rug-pull” paylaşımına cevap veren Ripple CTO’su Schwartz, ortaya ikili bir soru atarak bu durumlardan birine katıldığını belirtti:

Gelecekte projenin dolandırıp kaçacağına mı inanıyorsunuz? Yoksa Bitboy’un takıma katılmasının başlı başına bir rug-pull olduğunu mu kastediyorsunuz? Çünkü bunlardan birine kesinlikle katılıyorum.

BitBoy dahil olmak üzere birçok sosyal medya fenomeni hakkında mart ayında FTX’i geçmişte aktif olarak tanıttıkları için dava açılmıştı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %55 düşüş yaşayan BEN, yazım esnasında 0,000000065485 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!