Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Analistten İddialı Bitcoin Yorumu: Hedef 200 Bin Dolar

Bitcoin fiyatı geçen gece neredeyse 800 dolarlık bir düşüş yaşadı. Bu sırada kripto para piyasası da 20 milyar dolar küçüldü. Fakat usta bir analist, Bitcoin’in kısa süre içerisinde yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyor.

TradingView’daki profesyonel analizleri ile tanınan NebraskanGooner, Bitcoin’in güncel durumunu yorumladı. Bitcoin grafiğindeki geçmiş verileri değerlendiren usta analist, BTC yatırımcılarını sevindirebilecek bir tahminde bulundu.

Bitcoin’in Kaç Dolar Olacağını Açıkladı

NebraskanGooner Bitcoin’in 2014 yılından bu yana gösterdiği performansı analiz etti ve ortaya yeni bir grafik çıkardı. Bitcoin fiyatı birkaç gün boyunca 12.000 dolar seviyesini test etti ancak bu seviyeyi bir türlü muhafaza edemedi. Dün de altın fiyatlarıyla birlikte düşüşe geçen Bitcoin yeniden 11.300 dolar bölgesine çekildi. Fakat NebraskanGooner’ın ortaya çıkardığı grafiğe göre Bitcoin fiyatı kısa süre içerisinde yeniden yükselişe geçecek.

2014’teki birikim döneminin (accumulation period) küçük bir kısmını grafikten çıkaran NebraskanGooner, ortaya yepyeni bir grafik çıkardı. Grafikteki fraktalların bu haliyle harika bir uyum içerisinde olduklarını söyleyen NebraskanGooner, Bitcoin fiyatının bu grafiğe göre 14.000 dolara çıkacağını söylüyor.

NebraskanGooner’ın çizdiği grafik, Kaynak

Yukarıdaki grafiği paylaşan NebraskanGooner, Bitcoin fiyatının 14.000 dolara çıktıktan sonra yeniden düşüşe geçmesini ve 9.500 dolar seviyesine çekilmesini bekliyor. Fakat NebraskanGooner bunu söylerken BTC yatırımcılarını sevindirecek bir tahminde bulunmayı da ihmal etmiyor. Onun tahminlerine göre Bitcoin fiyatının uzun vadede yükselmeye devam ettiğini ve 2021 sonuna kadar 200.000 dolara çıktığını göreceğiz. Usta analist sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapıyor:

“Ortaya çılgın bir fraktal çıktı. 2014’teki birikim döneminin bir kısmını çıkardım ve fraktallar bu halleriyle çok iyi uyum sağlıyorlar. Mevcut tablo 14.000 dolar bölgesine işaret ediyor ve daha sonra 9.500 dolara doğru bir düşüş gelebileceğini gösteriyor. Bitcoin daha sonra 2021’nin sonuna kadar 200.000 dolara doğru ilerleyecek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment