Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta Yatırımcı: Bitcoin’de Çok Kritik Noktadayız

CNBC’ye konuşan ünlü kripto para yatırımcısı Anthony Pompliano, şu anda Bitcoin’in önemli bir süreçten geçtiğini ifade etti. Lider kripto para biriminin etrafında yapılan geliştirme ve alt yapı hamlelerinin, son dönemde giderek hız kazandığını söyleyen başarılı isim, Bitcoin’in gelecekte her kurumsal yatırımcının portföyünde kendisine yer bulacağını da iddia etti.

Şu anda Bitcoin’in hayatımızda sürekli olarak var olmasını sağlayacak hamlelerin yapıldığını ifade eden Pomp lakaplı yatırımcı, şöyle konuştu:

”Bir ürün ya da bir ekosistem etrafında ne kadar fazla geliştirme hamlesi yaparsanız, o ürünün hayatınızda yer etme şansı o kadar artar. Şu anda biz durumu Bitcoin’de görüyoruz. Birçok geliştirme, girişim ve benzeri hamleler geliyor. Bu da gerçekten işi harika bir boyuta götürüyor. Bu durum devam ederse, Bitcoin artık hep hayatımızda kalacak. Ayrıca, bundan sonra da Bitcoin, kurumsal yatırımcılarının hepsinin portföyünde bir parça olarak yer alacak.”

Pomp, 2021 yılında Bitcoin’in 100 bin dolar olacağı yönünde yaptığı tahminin de arkasında durduğunu ifade ederken, buna karşın kısa vadede bazı düşüşler olabileceğini de söyledi. Başarılı isim, bu düşüşlere çok fazla takılmamak gerektiğini de aktarırken, esas olayın ise büyük resim olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment