Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uygulama Üreticisi Kakao,Yeni Kripto Para Borsasını Test Ediyor

Menkul kıymetler ticaret uygulaması Kakao Stock’ın işletmecisi olan Güney Kore Fintek firması Dunamu, beta testi için kullanıcılara planladığı kripto para borsasının alış verişini başlattı.

ABD merkezli Bittrex ile ortaklık kuran ve şu anda açık beta test modunda olan Upbit, 171 farklı pazardan 110’un üzerinde token ticaretini destekleyecek. Dunamu tarafından, tamamen piyasaya sürüldüğünde ülkedeki en büyük kripto para borsası olacağı öngörülen Upbit, Kore için kazanılan ve doğrudan işlem görebilen kripto para birimlerinin sayısını arttıracak ve platforma “yavaş yavaş” yeni dijital para birimleri ekleyecek.

BusinessKorea’a göre, dün başlayan açık beta dönemi kullanıcıların Upbit’in hizmetlerini Android ve iOS platformları ile masaüstü bilgisayarlarına da erişmelerini sağlayacak.

Dunamu’nun CEO’su olan Song Chi-hyung’a göre Upbit, iç ticaret ortamına optimize edilmiş hizmetleri sunmayı hedefliyor ve  düşüncesine şu sözlerle devam ediyor;

Bittrex ile olan ortaklığımız sayesinde, çok sayıda dijital para ticareti hizmetini desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda bu yatırımın getirdiği zorluklar, zaman gecikmeleri ve karmaşık hesap yönetimi gibi sorunlar da gideriliyor “.

BusinessKorea, ön kayıt yaptıran kullanıcılara KakaoTalk uygulaması üzerinden gönderilen davetiyeler yoluyla açık beta erişimini sağlıyor. Diğer kullanıcıların davet dönemi bitene kadar beklemesi gerekecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment