Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman Görüşü: Bu 5 Alt Koin’e Dikkat

Kripto para piyasalarındaki kırmızılık göreceli olarak devam ediyor ve Bithumb hacklemesi de, sürece benzin döken bir başka etmen olarak karşımıza çıkıyor. Ancak tüm bu olumsuz tabloya karşın, yeni bir boğa sezonunun yaşanacağını ön gören insanlar da yok değil. Otoriteler, 2018’in bundan sonraki dönemi için dikkat kesilmemiz gereken 5 koini sıraladı. Kripto para piyasalarındaki düşüş trendi bu hafta da kırılamazken; buyrun otoritelerin yıl sonuna kadar yakından takip edeceği koinlere bir göz atalım:

1-) TRON (TRX)

Şu aşamada yeni bir Blockchain kuracak olan ve artık ERC20 tokeninden çıkmakta olan TRON, bazı otoritelere göre halen hak ettiğinden daha düşük fiyatlanıyor. Yeni Blockchain’in gelmesi ve piyasaların toparlanması ile birlikte, bu zor süreçte dahi dik durmayı bir nebze de olsa başaran koin için, yeni rekorların zamanı olabilir. Coinmarketcap verilerine göre TRX, şu aşamada 0.048 dolar ve 717 satoshi’den işlem görüyor.

2-) NANO (NANO)

Otoriteler, Nano için şu anda tam bir alım zamanı ifadesini kullansa da, elbette ki dikkatli davranmakta fayda var. Bazı analistler çeşitli indikatörler vasıtası ile şu aşamada Nano için ciddi alım fırsatı olduğunu belirtirken; koin şu aşamada yüzde 10’luk bir artışla 3 dolardan ve 44503 Satoshi’den işlem görüyor.

3-) Zilliqa (ZIL)

0.01 dolar kapılarına kadar dayanan ve yazının kaleme alındığı dakikalarda Coinmarketcap verilerine göre 0.087 dolar ve 1293 Satoshi’den işlem gören Zilliqa da çeşitli sebeplerle önemli bir alternatif olarak görülüyor. Özellikle Eylül sonunda gerçekleştireceği yeni mainnet açılışı ile o dönemlerde ön plana çıkması muhtemel olan koin; bazı otoritelere göre şu sıralar tam bir alım fırsatı veriyor.

4-) EOS (EOS)

Yine piyasaların kötü gittiği dönemlerde, zaman zaman yaptığı çıkışlarla dikkati çeken EOS, son dönemin en çok konuşulan koinleri arasında kendine yer buldu. Ethereum’un tahtına bazıları tarafından aday gösterilen koin, buna karşın yaşadığı zaaflar ile de basında kendine sıkça yer buldu. Bazı otoriteler EOS için 30 dolar üstü hayal değil yorumları yaparken, koin şu sıralarda 10.47 dolardan işlem görüyor.

5-) Binance Coin (BNB)

Son dönemin tartışmasız yıldızlarından birisi de elbette ki Binance Coin. Binance borsasının kendi koini olan BNB, son dönemde yakaladığı ivme ile adından sıkça söz ettiriyor. Otoriteler, koinin kendini geliştirmeye devam edeceğini ve daha da yükseleceğini iddia ederken; koin şu sıralar 16,78 dolar seviylerinden işlem görüyor ve fiyatın artacağına inanların sayısı bir hayli fazla.

Kaynak: Crypto Daily

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment