Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uzman Yatırımcı: Kripto Para Şirketleri Bu Yıl Büyük Gelişme Kaydedecekler

Multicoin Capital’ın yönetici ortaklarından Kyle Samani, kısa süre önce Business Insider’a bir röportaj verdi ve kripto para piyasasının geleceği hakkında yorumlarda bulundu.

Samani, kripto para piyasasının gelişimine en çok katkıda bulunacak şeylerden birinin Blockchain teknolojisi olduğunu belirtti. Samani’ye göre bu yıl Blockchain teknolojisini kullanan şirketlerin sayısı artacak, bu teknolojiyi kullanan projeler çok daha geniş kitlelere hitap edecek.

Samani ayrıca sektördeki şirketlerin günlük hayatı daha fazla etkilemeye başlayacaklarını düşünüyor ve Monero tabanlı Tari projesini örnek gösteriyor.

Kendisinin bu yorumları pek uçuk değil zira son zamanlarda kripto para şirketlerinden bir hayli olumlu adımlar geliyor. Bunlara örnek olarak Ohio’daki vergilerinin bir kısmını Bitcoin ile ödeyecek olan Overstock’u, popüler oyunlardan Fortnite’ın Monero (XMR) kabul etmeye başlamasını gösterebiliriz.

Samani kripto para sektörünün bu yıl epey olumlu gelişmelere tanıklık edeceğini düşünüyor. Ancak eToro’nun kıdemli analistlerinden Mati Greenspan gibi isimler, şu an için en önemli şeyin “eğitim” olduğunu söylüyorlar.

Greenspan’e göre kripto para sektöründeki şirketlerin şu anda en çok önem vermeleri gereken nokta, insanları eğitmek olmalı. Greenspan, sektörün ancak daha “eğitimli insanlar” sayesinde ileriye sıçrayacağını düşünüyor.

Merkezsiz Borsalar ve Ethereum

Samani’ye göre kripto para sektöründeki merkezsiz borsalar bu yıl çok daha fazla ilgi görmeye başlayacaklar.

Bunun yanı sıra Cosmos, Dfinity gibi projelere dikkat çeken Samani, Ethereum’un akıllı kontrat tahtının sallantıda olabileceğini söylüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment