Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vakıf Katılım Genel Müdürü: “Bitcoin Doları Bitirecek”

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, doların gidişatı hakkında konuştu ve kripto paranın doların bütün hakimiyetini” bitireceğini söyledi.

Yeni Şafak gazetesine konuşan İkram Göktaş, Türk Lirası’nın dolar karşısında değer kaybetmesiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu ve Türk Lirası’na güven çağrısında bulundu. Göktaş hem doların hem avronun zamanla önemini yitireceğini, kripto paranın ise önem kazanacağını düşünüyor.

Doların Hakimiyeti Bitecek

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, kripto paranın küresel finans sisteminde çok önemli bir rol oynayacağını ve mevcut sistemin tamamen değişeceğini düşünüyor.

Göktaş’a göre kripto para zamanla doların da hakimiyetini bitirecek ve insanlar artık dolar fiyatını merak etmeyecekler.

Göktaş kripto paranın zamanla hayatımıza gireceğini ve bu noktada pek çok şeyin değişmeye başlayacağını düşünüyor. Kripto parayla birlikte doların tüm hakimiyetinin ortadan kaybolacağını düşünen Göktaş konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Bugün belki hayal gibi görünün işte bir çok tartışma kripto paralar var. Adı bugün Bitcoin, yarın başka bir şey olacak. Bu bir şekilde hayatımıza girecek. O zaman da doları avroyu değil kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para birimi kripto para olacak. Diğer para birimlerini unutacağız. Bu kez onlarla uğraşacağız. En zararlı ülke ABD olacaktır. Doların bütün hakimiyeti kaybolacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment