Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Valliance Bank, Bakkt Aracılığıyla Müşterilerine Kripto Para Ticareti Sunacak

580 milyon doların üstünde varlığa sahip olan Valliance Bank, müşterilerin kripto para alabilmesi, satabilmesi ve tutabilmesi için dijital varlık platformu Bakkt ile anlaştığını duyurdu.

14 Şubat tarihinde paylaşılan bir basın bültenine göre, Valliance Bank, banka müşterilerine mobil uygulama aracılığıyla Bitcoin ve Ethereum alım-satım hizmeti sunacak.

Valliance Bank ve Bakkt ortaklığının asıl amacının, kripto paralara erişimi dijital ortamda basit ve ulaşılabilir hale getirmek olduğu belirtildi. Birçok bankanın, dijital varlık platformu Bakkt’ın 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen platformuna katıldığı söyleniyor.

Valliance Bank ile ortak olmaktan ve ve müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun kripto deneyimi sunmaktan heyecan duyduklarını belirten Bakkt Gelir Müdür Sheela Zemlin:

Kripto para piyasası çok fazla insana ulaştı ancak birçoğu hala nasıl başlayacağından emin değil. Halihazırda güvenlikleri bir yerden girmek istiyorlar.

açıklamalarında bulundu.

Bakkt ile ortaklık kurarak kripto paralara ilgisi artan müşterilerine modern ve kolay çözümler sunduklarını söyleyen Valliance Bank Başkanı Alicia Wade:

Her geçen gün daha fazla müşterimizin kripto para ticareti yapmak istediğini öğreniyoruz. Bakkt’ın kripto para bağlantılarını doğrudan mobil bankacılık uygulamamıza bağlayarak müşterilerimize sorunsuz bir şekilde kripto para alım-satımı hizmeti sunacağız.

dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!