Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Varlıkları Binance Üzerinde ”Kaybolan” VeChain Kullanıcıları Deliye Döndü!

24 Temmuz tarihinde, Binance, VEN ana ağ token göç işleminin VeChainThor (VET) platformuna başarılı bir şekilde yapıldığını kendi resmi Twitter hesabından duyurdu.

19 Temmuz tarihinde Binance destek ekibi kendi internet sayfalarında 22 Temmuz tarihinden itibaren başlayacak Ana ağ göç işlemi için bir duyuruda bulundu.

Sitedeki duyuruya göre her tür VEN trading paritesi 23 Temmuz tarihinde Türkiye saatine göre sabah 7:00’den itibari durduruldu. Binance kullanıcılara durdurma işlemi olmadan önce hesaplarındaki bakiyenin kaydedileceğini ve daha sonra bunların tekrar dağıtıma açılacağının garantisini verdi.

Yeni VET/BTC, VET/ETH, VET/BNB ve VET/USDT pariteleri 25 Temmuz sabah saat 7:00 itibariyle açıldı. VET için olan para yatırma ve çekme işlemleri de aynı zamanda başlatıldı.

Olay tam olarak o zaman patlak verdi kullanıcılar 25 Temmuz itibariyle birdenbire cüzdanlarından kaybolan bakiyeleri hakkında şikayetler yağdırmaya başladı.

SimonjonesLDN isimli bir twitter kullanıcısı:

”Selam, bu çok güzel. Ama daha az önce fonlarımı kontrol ettim ve bütün VEN fonum kaybolmuş ve herhangi bir VET fonu da göremiyorum. Bu normal mi? Benim VET tokenlarım ne zaman gözükecek? teşekkürler.”

Başka bir VEN kullanıcısı Nostradacoin:

”Benim VEN tokenlarım cüzdanımda yok? Umuyorum ki trading’i açmadan önce VET tokenlarımı alırım.”

Alandegaray:

”Eskiden VEN’im vardı ve şuan fonlarım ortadan kayboldu. Yarın geri gelecekler mi?”

Animosity2k1:

”Kafam çok karıştı. Bizim VEN tokenlarımız VET ile değiştirildi mi yoksa bütün VEN tokenlarımızı çekmemiz mi gerekiyordu?”

Reddit kullanıcıları ise olayı bir nebze olsun çözüş gözükmekte.

Lewislewis70 isimli Reddit kullanıcıs:

”Gel bir de bana sor. Ben VEN’e ilgi duyuyorum ama insanların neler olup bittiğini bile anlamadıkları ama bunu bir Google araması ile öğrenebilecekleri bir şey için para yatırabildiklerini anlamıyorum. Bu durum aslında kaç kişinin hiçbir araştırma yapmadan para yatırdığını gösteriyor.”

Başka bir Reddit kullanıcısı:

”Uzun vadeli yatırım yapan kişiler bir günde yayılmış bilgi zehirlenmesine kulak asmayacaklardır. Ethereum üzerindeki VeChain ile Thor üzerindeki arasında bir fark yok.”

Binance da her bir VEN tokeni karşılığında kullanıcıların 100 VET tokeni alacağını duyurdu.

Başka bir Twitter kullanıcısı ise olayı şöyle özetledi:

”@cryptocryptic1 endişelenme. Binance şu an 1:100 göç işlemi ile meşgul. Bu sebeple yarın hiç VEN tokenin olmayacak ama karşılığında VET alacaksın. Eğer elinde 1000 VEN varsa yarın 100.000 VET alacaksın.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment