Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain Blockchain’i Üzerinde İlk ICO Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşecek

Kar amacı gütmeyen en önemli Blockchain platformlarından biri olan ve yakın dönemde isim değişikliğine giderek VeChainThor adını alan VeChain’in bu yeni Blockchain platformu üzerinde, ilk ICO kısa bir süre içinde gerçekleşecek.

Plair isimli bir kripto para girişiminin, VeChainThor üzerinde ICO gerçekleştireceğini açıklayan VeChain yetkilileri, Plair gibi diğer kripto para girişimlerine de, platform üzerinde ICO gerçekleştirmeleri için destek vereceklerini açıkladı. VeChain platformunun geliştiricisi ve şirket CEO’su Sunny Lu, yaptığı açıklamada; ICO’ların gelişim planlarnda büyük yer tuttuğunu ve bu konuda firmalara stratejik danışmanlık hizmeti vereceklerini açıkladı.

Plair Vakfı’nın kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Patrick Tang da VeChain’in profesyonel hizmet, kaynaklar ve camia desteği konusunda çok iyi durumda olduğunu ve bu sebeple de çok iyi bir Blockchain ortağı olarak, platformu gördüklerini açıkladı. VeChain ile çalışacak olmaktan dolayı şirket olarak çok gururlu ve mutlu olduklarını belirten başarılı CEO, bilgisayar ve konsol oyunu tutkunlarına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını da sözlerie ekledi.

Şirketin ICO’sunun tüm süreçleri ile birlikte platformda gerçekleşeceği açıklanırken; konuyla ilgili Reddit’de bir metin yazan John Crypto takma adlı kullanıcı, şu ifadeleri kullandı:

”Bu bizim için güzel bir gelişme (ICO gerçekleşmesi). Platformu, bu yönde amaçlar için kullandırmaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Elimdeki VEN koinleri satmayı düşünmüyorum. Bakalım yeni cüzdan nasıl olacak? Ayrıca ICO’nun da getirecekleri için oldukça heyecanlıyım. Bizim için oldukça güzel ve heyecanlı bir süreç yaşanıyor, umarım böyle devam eder.”

Bir diğer Reddit kullanıcısı olan Bran the Holder takma adını kullanan kullanıcı ise, şunları yazdı:

”Bu kullanımı teşvik etmek için ICO’ya bir miktar yatırım yapacağım. Bir oyun manyağı olarak, bu projeyi tüm kalbimle destekliyorum.”

Yine bir başka Reddit kullanıcısı olan ve Dawn Phantom takma adını kullanan bir üye ise, projeyi şu sözlerle eleştirdi:

”ICO ile gaming sektörüne yeni bir soluk getireceklerini düşünüyor olabilirler, bununla bir sorunum yok bunu yapacağını söyleyen bir firmanın logosunun daha iyi olmasını beklerdim. Eğer bizim dikkatimizi çekmek istiyorsanız bundan çok çok daha iyisini yapmak zorundasınız. Bu böyle olmaz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment