Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain BMW ile İş Birliği Yaptığını Onayladı

VeChain ve BMW işbirliğine dair dedikodular VeChain CEO’su tarafından marka değiştirme etkinliğinde onaylandı.

Blockchain temelli işletme zinciri geliştirme platformu olan VeChain, Alman araba üretim devi olan BMW ile işbirliği yapıyor. Dün gerçekleşen bir etkinlikte, VeChain CEO’su Sunny Lu bu ortaklığı doğruladı.

VeChain ve BMW adına çıkan ortaklık söylentileri bir süredir kripto sektöründe duyuluyordu, fakat iki şirket de resmi olarak bir açıklamada bulunmadığından birçok kişi bunu bir dedikodu olarak algıladı.

BMW bir blockchain firmasıyla işbirliği yapan ilk araba üretim şirketi değil. Alman şirket olan Volkswagen, yakın zamanlarda Berlin kuruluşlu blockchain firması olan IOTA ile işbirliği yapmıştı. Bu da IOTA’nın geniş veri tabanı havuzundan yararlanmak içindi. IOT’leri uygulamak adına artan talepler, şirketleri büyük veri tabanı alanlarına erişim sağlamaya çalışmalarına itiyor; ve bu blockchain şirketleri de merkezi olmayan defter teknolojisinin etkinliğini kullanarak bu alana giriş yapıyor.

@vechainofficial ‘ı #BMW ile ortaklık kurduğu için tebrik ediyorum! $VEN->$VET 

https://twitter.com/boxmining?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.financemagnates.com%2Fcryptocurrency%2Fnews%2Fvechain-now-vechain-thor-confirms-partnership-bmw%2F

Marka Değiştiriyor

Dahası, VeChain markasını, birçok projede başarılı bulunmuş olan  VeChain Thor olarak değiştirdi. Yakın zamanlarda Raiblock markasını NANO olarak değiştirdi; bu da token fiyatlarında ani bir yükselişe sebep oldu.

VeChain (şimdiki adıyla VeChain Thor) aynı zamanda Oxford Üniversitesi ile de partnerliğini duyurdu. Bu üniversite VeResearch’ün bir parçası olarak VeChain Thor platformunun teknolojik açıdan gelişimine katkı sağlayacak.

Bu sırada, dün Güney Kore kripto para borsası olan Coinnest, VeChain tokenlerini listeledi. Direkt olarak fiat VET çifti sunan ilk borsa oldu. Güney Kore kripto sektörünün bu coşkusu VeChain Thor takımını ilgi çekici bir hedef kıldı.

25 Şubat’ta VET tokenlerini Coinnest’te depolayabileceğinizi ve 26 Şubat’ta da ticaretine başlayabileceğinizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. KRW çiftlemesindeki ilk VET olacak ve Kore piyasasında genişlemesine devam edecek. 

https://www.coinnest.co.kr/gonggao/203.html

 

Borsada, VeChain Thor tokenleri Aralık ayından beri çok iyi durumda gidiyor. Fiyatını $0.24‘ten şu anki değeri olan $5.59′a kadar çıkarıp %2230 oranında bir değer artışı sağladı. Koin Ocak ayında zirvesine ulaşmıştı ve $9.37‘ye kadar çıkmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment