Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain, Ethereum Blockchain’inden Resmen Ayrıldı

VeChain’de merakla beklenen yeni mainnet açılışı birkaç saat önce tamamlandı ve yeni Blockhain’in ilk bloğu, yine birkaç saat önce kazıldı. VeChainThor Blockchain ekibi de, yeni açılıştan duydukları memnuniyeti, çeşitli sosyal medya platformlarından dile getirdi.

VeChain’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Sunny Lu, Twitter üzerinden bu yeni ağ açılışını değerlendirirken, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e ise teşekkür etti. Sunny Lu, şu ifadeleri kullandı:

”Ethereum’a saygı ve sevgilerimizle. Başladığımız yer orasıydı ancak şimdi yeni hayallere yelken açmak için ayrılıyoruz. Vitalik Buterin’e, tüm Ethereum ekibine ve topluluğuna büyük bir teşekkür borçluyuz.”

VeChain’in bu hamlesi Twitter’da ve Reddit’te geniş yankı uyandırırken, birçok kullanıcı, yaptıklarından ötürü Sunny Lu ve ekibini övdü. Bu işin profesyonelce ve gayet iyi bir şekilde yapıldığını belirten kullanıcılar, yeni dönem için oldukça heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

VeChainThor’un (VEN) bu yeni Blockchain göçü, başta Bithumb olmak üzere; Binance, KuCoin ve diğer birçok ünlü borsa tarafından desteklendi. Tam sürecin Temmuz ortası sonlanması bekleniyor.

Konuyla ilgili olumlu yorumlardan bir tanesi de Reddit’den gelirken, bir kullanıcı, VeChain ile ilgili şu övgü dolu ifadeleri kullandı:

”VeChain, kripto para piyasalarına çok büyük ve yeni bir soluk getirecek. Bir süre sonra EOS, ADA, XLM ve NEO’nun yatırımcıları yavaş yavaş VeChain’e gelecek ve insanlar bu projenin ne kadar akıllıca ve zekice dizayn edildiğini anlayacak.”

VeChain, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 5’lik bir artış göstererek 2,64 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment