Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain (VET), Amazon Web Services ile Ortaklık Kurdu: VET Fiyatında Ani Yükseliş

Merkeziyetsiz blockchain platformu VeChain (VET), Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

VeChain Vakfı 2 Ağustos tarihinde resmi Medium sayfasından paylaştığı gönderide, VeCarbon ayağının Amazon Web Services ile teknoloji ortaklık kurduğunu açıkladı.

Blockchain tabanlı karbon yönetimi hizmeti sunmayı hedefleyen VeCarbon’un, çeşitli endüstriler ve işlerde çok sayıda başarılı kullanım çözümleri oluşturmayı denediği belirtiliyor. Yapılan açıklamada, önümüzdeki yıllarda büyük ölçekli depolama ve analitik çözümler gerektireceği belirtilen VeCarbon’un Amazon Web Services ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyduğu söylendi.

Yapılan açıklamaya göre daha önce VeCarbon ile alakalı çalışma yürüten AWS, şirkete; teknik rehberlik, bulut hizmetleri, ölçeklik ve güvenlik sağlayacak.

Son 7 günlük periyotta %20 yükseliş yaşayan VeChain’in yerel token’ı VET, yazım esnasında 0,0275 dolar civarında seyrediyor. Haberle birlikte %10’luk bir yükseliş yaşayan kripto para CoinMarketCap’in listesine göre en değerli 33. kripto para konumunda bulunuyor.

Güncelleme: VeChain piyasaya düşen haber hakkında açıklamalarda bulundu. Yaratılan kafa karışıklığı için özür dileyen şirket, paylaşılan gönderinin arşiv amaçlı olduğunu söyledi. Ayrıca orijinal metnin 9 Mayıs 2022 tarihinde yayımlandığı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!