Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain’in Mobil Cüzdanı Yayınlandı

VeChain, yeni ağını geliştirme yolunda bugün önemli bir adımı başarıyla attı ve mobil cüzdanı kullanıcıları ile buluşturdu. VeChain Thor Mobil Cüzdanı’nın yeni sistem için önemli bir kilometre taşı olacağı belirtilirken, yapılan duyuruda cüzdanın hem iOS hem de Google Play’den indirilebileceği belirtildi.

Birçok kripto para yatırımcısının kullanmayı tercih ettiği masaüstü cüzdanlar ile ilgili de sorulan soruları yanıtlayan VeChain vakfı, mobil cüzdanın tercih sebebinin projeyi daha da popüler kılmak ve kripto para ürünlerinin daha modernize kullanımını sağlamak olduğunu ifade etti. Yazılan blog yazısında bu mesele, şu sözlerle cevaplandı:

”Mobil bir çağda yaşıyoruz ve bu noktada amacımız bu çağa uygun bir mobil strateji belirlemek. VeChain Thor cüzdanı, bu açıdan çok önemli. Birçok özellik, hizmet ve fırsat barındıran bu uygulamayı tanımlamak için ‘cüzdan’ kelimesi tek başına yeterli dahi olmayabilir.”

Yeni hardware cüzdanlar için ise kullanıcıların Ağustos ayını beklemeleri gerekecek. Token değişimi için ise kullanıcıların ERC-20 cüzdanlarından 0.01 VEN’i aracı bir adrese gönderip onay sağlaması gerekiyor. Bu göstermelik rakamın ise, kayıplara karşı bir koruma kalkanı olarak görev yapacağı da gelen haberler arasında.

VEN şu anda bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 2.5 dolar civarından işlem görüyor. VEN fiyatı, zirve yaptığı dönemden sonra Bitcoin’e karşı %20’lik bir dğeer kaybına uğraken, şu aralar 37 bin Satoshi’nin biraz üstünde alıcı buluyor.

Birçok otorite, VEN fiyatlarını yeterine dengeli bulurken; LBank isimli yeni bir borsada en fazla trade edilen enstürman olmayı da başarmış durumda. Borsadaki volümün %17’si VEN/BTC oluşturuyor. VEN’in ayrıca hem Ethereum hem de USDT ile de eşleri bulunuyor ve birçok otorite bu başarılı koinin yaşadığı düşüşün normal olduğunu belirtiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment