Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verge ile Ödeme Yapabileceğiniz Yeni Bir E-Ticaret Sitesi Var! Fiyatlar Sonunda Artışa Geçti

Verge son günlerde adından sadece yetişkin içerikli sektörlerdeki ortaklık anlaşmaları ile söz ettiriyor olsa da sadece bu sektörden veya bu tip ortaklıklardan ibaret değil. Tabii ki yetişkin içerik endüstrisi sektörünün Verge üzerinde büyük etkileri oldu ancak firma çok farklı endüstri alanlarına hitap eden geniş bir yelpazeye sahip.

Fitness ekipmanları ve buna benzer malzemeler üzerine kurulu bir e-ticaret sitesi olan MyFitStuff artık ödeme yöntemi olarak kripto para kabul ettiğini açıkladı. Los Angeles, Kaliforniya menşeli şirketin kabul ettiği tek kripto para birimi ise Verge. Ancak Firma Verge’yi, Bitcoin, Litecoin ve şimdi de Verge gibi kripto para birimlerinin ödeme yöntemi olarak kullanılabilmesini sağlayan bir aracı şirket konumundaki Coinpayments.net aracılığı ile kabul edecek.

MyFitStuff resmi Twitter adresinden yapılan açıklama şu şekilde:

”http://Myfitstuff.com artık resmi olarak @vergecurrency’i kabul ediyor. Sitemizden alışveriş yapıp bunu #XVG ile ödemekte özgürsünüz.”

Verge takımı, kurucunun daha önce yaptığı bir açıklamada da belirttiği ve sinyallerini verdiği üzere, bir anlaşmanın ve ortaklığın üzerine bir başka anlaşma ve ortaklığı ekleyerek çığ gibi büyümekte.

Piyasayı yakından takip eden bir isim olan Nitesh Chaudhary konu hakkında şunu ifade etti:

” Küresel bir kabul başarısı elde edebilmek tamamen ağın sağlamlığı ile alakalıdır. Şu an için verge kullanıcılarının her biri ağa yapılacak bir hacklenmenin korkusunu yaşıyor. Ağ hacklenmesi cüzdan hacklenmesinden çok daha tehlikeli.

Jonas Silva: 

”Verge BTC’den kat kat daha iyi. Daha çok kabul, daha çok verimlilik.”

Verge de son zamanlarda kripto para dünyasında çok fazla yaşanmaya başlayan hacklenme saldırılarından birisini kurbanı olmuştu ancak kısa sürede toparlanmayı başardı. Bu yılın ilk çeyreği Verge tokeni XVG’nin pek fazla lehine değildi. XVG top 30 arasındaki yerini kaybedip sıralamada 30’un aşağılarına inmişti.

Basın saatine göre Verge 0.0039 dolar birim fiyatından işlem görmekte ve son 24 saat içerisinde %10 gibi büyük bir artış sergiliyor. Verge’nin toplam piyasa hacmi ise 589 milyon dolar seviyelerinde.

Topluluk ve Verge destekçileri bir DDOS saldırısının da içinde bulunduğu talihsiz olaylara karşı olumlu tutumlarını elden bırakmadılar ve bu kripto para birimini destekleme konusunda pes etmiyorlar.

Bu konu hakkında XVGZeus şu yorumda bulunuyor:

”Ddos saldırısını gördüğüm an hemen daha fazla verge aldım neden biliyor musunuz? Çünkü bu kadar çok koinin ve şirketin @vergecurrency’den korktuğunu ve bunu verge’yi alaşağı etmek için bilerek yapılan bir oyun olduğunu fark ettim ama yoook siz çok yanlış koini seçtiniz, biz çok güçlü bir topluluğuz ve kolay kolay çökmeyiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment