Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin, Bitcoin SV Ekibine ve Onlara Yer Veren Etkinliğe Tepkili!

Toplam piyasa hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi konumunda olan Ethereum‘un (ETH) kurucu ortaklarından ve önde gelen geliştiricilerinden birisi olan Vitalik Buterin, geçtiğimiz tarihler gerçekleştirilen ve kripto para sektöründen çok ünlü isimlerin katılım gösterdiği Deconomy etkinliğini eleştirdi.

Buterin 5 Nisan tarihinde yayınladığı gönderisinde Deconomy etkinliğinin düzenleyicilerinin Bitcoin SV topluluğundan kişilere konuşma süresi ve hatta panel etkinliği vermesinden dolayı hayal kırıklığına uğradığını dile getirdi. Buterin açıklamasının devamında ”en azından birkaç tane eğlendirici alıntı vardı” diyerek BSV konuşmacılarından birisinin ”SegWit kötü çünkü bunun imzaları işlemlerden ayırmasının yasal sonuçları var” ifadesinin kendi favori ifadesi olduğunu vurguladı.

Bilindiği üzre Bitcoin Cash geçtiğimiz Kasım ayında Roger Ver ile Craig Wright destekçileri arasında büyük bir savaşa ev sahipliği yaptı ve sonuç olarak Bitcoin SV isimli yeni bir kripto para birimi ortaya çıktı ve Craig Wright ile Calvin Ayre tarafından yönetilmeye başlandı.

Vitalik’in gönderisine çok çeşitli tepkiler geldi ve BSV’yi eleştirenler olduğu gibi, ciddi bir miktarda Bitcoin SV’yi destekleyen ve Buterin’in yaptığının hedef gösterme olduğunu ifade eden kişiler de oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment