Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin Daha Önce Açıklamıştı: Coinbase’e Ethereum Aktardı!

Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin, ABD’li kripto para borsası Coinbase’e Ethereum gönderdi.

Etherscan verilerine göre vitalik.eth olarak etiketlenen cüzdan, bugün Coinbase’e 100 ETH transfer etti. Yazım sırasındaki verilere göre bu, yaklaşık 180 bin dolara denk geliyor.

Ethereum’un kurucusu, yakın zamanda borsalara gönderdiği ETH’lerle ilgili bir açıklama yapmıştı. Merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu olan Warpcast’te konuşan Buterin, şunları söyledi:

“Eğer ‘Vitalik [şu borsaya] XXX tane ETH gönderdi’ tarzı bir haber görürseniz aslında onları satmıyorumdur. Bu işlemlerin neredeyse hepsini ya bir hayır derneğine ya kar amacı gütmeyen bir kuruluşa ya da daha farklı bir projeye bağış yapmak için yapıyorum ve işlemi alan taraf satış yapıyor çünkü karşılamaları gereken masraflar oluyor.”

Vitalik Buterin’in özellikle kripto para borsası FTX’in iflasından sonra borsalara gönderdiği ETH’ler, bunları satıyor olduğu yönünde spekülasyona yol açmıştı.

The Block’un veri direktörü Simon Cousaert’in blockchain analizine göre Vitalik Buterin’e ait olduğu düşünülen cüzdanlarda günümüzde yaklaşık 250.000 tane Ethereum bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!