Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin ile Justin Sun Arasındaki Twitter Savaşlarında Son Perde

Justin Sun ve Vitalik Buterin arasındaki Twitter savaşlarında oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. İkili arasında dönem dönem yaşanan ve son olarak TRON’un çok konuşulan BitTorrent ICO’su ile yeniden başlayan hafif atışma tarzındaki tartışmalar da, Buterin, enteresan bir gerçeği öğrendi.

Geçtiğimiz hafta, Buterin’in BitTorrent ICO’su ile ilgili olarak yaptığı olumlu yorumlar, ikiliyi bir kez daha karşı karşıya getirmişti. Buterin, BitTorrent için yapılan yorumların aksine BTT’nin kullanım alanı konusunda iyi işler çıkarabilecek potansiyelde olduğunu belirtmişti. Sun ise, Buterin’e bu yaptığı yorumlar için teşekkür etmiş ve Buterin için bir sevgililer günü hediyesi hazırlayacağını ifade etmişti.

Başarılı yazılımcı, daha sonra ise Twitter’daki koin shillleme süreçlerine biraz da tepki göstererek; Entropy Token adında bir koin çıkarıyorum, herkes bunu satın alacak. Elon Musk da bunu destekliyor. Lütfen ETT alın! minvalinde bir tweet attı.

Ancak, Buterin’in dalga amacı ile attığı ve ismini verdiği Entropy Tokeni’nin, daha önceden çıkmış bir kripto para olduğu da ortaya çıktı! Ufak bir araştırma sonucu görülebilen Entropy Token ile ilgili Buterin daha sonra bir tweet daha atıp meramını açıklamak durumunda kaldı. Buterin şunları söyledi:

Gerçekten de entropy token diye bir şey varmış. Bu da bana bir yeni ders daha oldu. Ancak tabii ki ne ben ne de Elon Musk, bu tarz bir token tutuyor ya da destekliyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment